Polițiștii vasluieni au donat sânge pentru bolnavii care au nevoie de transfuzii! Și dvs. puteți ajuta, transmit oamenii legii

0
23

Luni dimineață, s-a desfășurat la nivel național Campania umanitară „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!”, organizată de Ministerul Afacerilor Interne. Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui au fost receptivi la mesajul campaniei și s-au prezentat la Centrul de Transfuzii din municipiul Bârlad, județul Vaslui, pentru a veni în sprijinul semenilor.

Polițiști vasluieni, împreună cu polițiști de frontieră, au răspuns chemării celor aflați în nevoie.

”Prin exemplul nostru dorim să încurajăm cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți.

De asemenea, persoanelor care au suferit, ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul SARS CoV 2  şi care s-au vindecat, le adresăm rugămintea să doneze plasmă!

Doar împreună, uniţi, vom putea depăşi aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm şi doar respectând toate măsurile impuse de autorităţi, pentru prevenirea răspandirii virusului Sars Cov 2, putem reveni la normalitatea pe care ne-o dorim cu toţii.

Polițiștii vasluieni vor participa și în perioada următoare la acțiuni similare, pentru a trece cu bine cu toții, împreună, peste aceste momente de încercare!

Ne adresăm vouă și vă rugăm să-i ajutați și pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață”, au transmis polițiștii vasluieni.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!