Tragedie pe șosele! Doi tineri au murit într-un cumplit accident de circulație. Una dintre victime fusese mire în urmă cu două zile

0
11
Tragedie pe șoselele din România după ce doi tineri și-au pierdut viața, în această dimineață, în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Rădăuți Prut. Una dintre victime tocmai a fost mire în noaptea de sâmbătă spre duminică. Alte trei persoane au fost rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Autoturismul în care se aflau cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 27 ani, s-a izbit de un cap de pod. În urma accidentului, doi dintre pasageri aflați pe scaunele din dreapta față și spate, au rămas încarcerați. Pompierii i-au scos dintre fiarele contorsionate dar medicii nu au putut decât să constate decesul. Ceilalți trei tineri au reuțit să se autoevacueze. Potrivit polițiștilor aflați la fața locului, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și avea o concentrație de 0,57 alcool pur în aerul expirat. Ancheta urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!