Orban, cu un picior în afara PNL! A demisionat din grupul deputaților liberali! Ce se va întâmpla în PNL Vaslui?

0
83

Fostul lider liberal Ludovic Orban, fost preşedinte al Camerei, şi-a anunţat marţi în plen retragerea din grupul deputaţilor PNL, decizia în acest sens fiind luată încă de săptămâna trecută. El a declarat că ceea ce s-a întâmplat în ultimele patru luni depăşeşte orice imaginaţie, fiind creată o criză politică artificial şi fiind făcut praf un partid. Orban a precizat că nu îşi dă încă demisia din PNL.âMai mulți parlamentari liberali au anunțat în ultima perioadă că îl vor urma pe Orban într-un alt partid, dacă acesta va părăsi PNL.

„Obligatia morala pe care o am fata de cetatenii romani care au avut incredere in mine si PNL este de a-mi respecta angajamentele luate in campania electorala. Ma despart, sper eu temporar, fata de colegii mei din PNL. Ce s-a intamplat in 4 luni depaseste orice imaginatie. Atatea decizii inepte nu mi-a fost dat sa vad intr-o perioada atat de scurta de timp.

S-a creat o criza politica artificial din motive neintelese de cetateni, a fost facut praf PNL, a fost facuta praf coalitia si in plina criza pandemica si economica practic cetateanul roman a fost lasat fara Guvern in capacitate deplina de exercitiu. Nu accept sa sufar o operatie de lobotomie. Doar lobotomizat as putea sta parte, complice, la acest atentat asupra interesului national”, a declarat Ludovic Orban, în Camera Deputaților.

În aceste condiții, rămâne de văzut ce se va întâmpla în PNL Vaslui, acolo unde fostul președinte PNL are destui susținători.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!