TUPEU…Prins în Vama Albița, la volan fără permis și cu numere de înmatriculare false

0
56

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși efectuează cercetări cu privire la un cetățean român care a fost depistat conducând un autoturism cu numere false de înmatriculare și care avea dreptul de a conduce suspendat.

În ziua de 28 octombrie, polițistul de frontieră care executa serviciul la cabina de acces în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa a oprit pentru control un autoturism ce avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un cetăţean român în vârstă de 25 de ani.

La controlul de frontieră, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere, declarând că nu îl are asupra sa. În urma verificărilor specifice efectuate s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat. Totodată, din studiul documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză și din verificările efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind înmatriculat și că numărul de înmatriculare provizoriu aplicat este fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a preferat să circule cu  numărul de înmatriculare provizoriu aplicat pe autoturism pentru a nu achita taxa de rovinietă. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendatși conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu numere false,la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!