Vasluienii își doresc parcări! Semnați petiția online pentru realizarea primei parcări supraetajate din Vaslui!

0
150

Pe site-ul petitiionline.com a apărut o petiție semnată de către consilierii locali PSD din municipiul Vaslui, prin care se cere sprijinul populației (https://www.petitieonline.com/vasluienii_ii_doresc_parcri?u=7722019&s=90506844&utm_source=whatsapp) pentru a beneficia de prima parcare supraetajată dio municipiul reședință. Este un demers public, prin care se atrage atenția asupra înăpățânării și relei-voințe manifestate de consilierii PNL-USR, care au majoritatea în CL și refuză orice astfel de proiect.

”Grupul consilierilor locali ai PSD Vaslui își dorește construirea unei parcări supraetajate pe amplasamentul vechiului bazar din municipiul Vaslui, care să îi deservească atât pe riverani, cât și pe cetățenii care doresc să ajungă rapid în Centrul civic al orașului.

În acest sens, Grupul PSD va depune, la începutul anului 2022, un proiect de hotărâre de consiliu local prin care să îl împuternicească pe Primar să realizeze un astfel de obiectiv strategic pentru municipiul Vaslui și care să rezolve una dintre cele mai mari probleme a orașului nostru: lipsa acută a locurilor de parcare!

Dar, pentru ca acest proiect să poată fi votat, în Consiliul Local al Municipiului Vaslui, de către majoritatea actuală formată din PNL și USR-PLUS (majoritate care se opune mereu inițiativelor care nu le aparțin) avem nevoie de susținerea unui număr cât mai mare de vasluieni.

Menționăm că astfel de parcări supraetajate au fost inaugurate, în anul 2020, de Primăria Municipiului Galați (vezi foto) precum și de Primăria Municipiului Cluj-Napoca”, se arată în petiția semnată deja de câteva zeci de locuitori.

Cei care doresc să semneze o pot face la adresa https://www.petitieonline.com/vasluienii_ii_doresc_parcri?u=7722019&s=90506844&utm_source=whatsapp.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!