Vasluienii s-au speriat când au auzit asta! ”Mulți cunoscuți de-ai mei își fac deja provizii”

0
69

În plină criză energetică, un exerciţiu strategic al Austriei pune Europa pe jar. Mii de vasluieni au aflat că Viena îşi pregăteşte populaţia pentru o pană uriaşă de curent, care să dureze aproape o săptămânp. Potrivit austriecilor, continentul a fost în pericol să rămână în beznă de două ori numai anul acesta.

O pană de curent, care ar putea lăsa tot continentul în beznă zile în şir este cea mai nouă temere a europenilor. Efectele ar fi devastatoare. Pentru că fără electricitate tot ce ţine de modul modern de viaţă se prăbuşeşte: rămânem fără alimentare cu apă, fără transport, sistem de sănătate, fără încălzire, internet sau televiziune. Un scenariu sumbru, dar iminent, sunt de părere austriecii, care se pregătesc de zor pentru un o cădere masivă a reţelei electrice.

La auzul acestei informații, multe familii din județul Vaslui au căzut pe gânduri. Unii nu au stat cu brațele în sân și, urmând exemplul austriecilor, s-au apucat de făcut provizii.

”Este îngrozitoare informația aceasta. Am în lista mea prieteni, pe Facebook, care își fac deja stocuri de alimente, pregătesc surse alternative de iluminare. Unii au deja provizii pe câteva săptămâni. Nici nu știi ce să mai crezi”, spune o doamna din Bârlad.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!