Ce șmecheră este șefa adjunctă de ISJ Vaslui, hușeanca Mariana Cătănescu! Ea, de fapt, conduce Inspectoratul Școlar Județean, spun sursele Vasluianul.ro!

0
593

Hușeanca Elisabeta Mariana Cătănescu, inspector general adjunct al ISJ Vaslui, a făcut o mișcare care cu greu poate fi catalogată. Conform documentelor oficiale, șefa adjunctă de la ISJ a ajuns să se ocupe atât funcția de președinte al comisiilor de evaluare – atât la scris, cât și la interviu – a concursului pentru directori de școală, cât și pe cea de președinte al comisiei de contestații.

Șefa ei directă, prof. Elena Mustață, spun sursele noastre, nu prea a avut ce comenta, câtă vreme – se spune – doamna Cătănescu ar conduce de fapt ISJ Vaslui, fiind trimisă de la Huși pe acest post în baza relațiilor apropiate cu tabăra liderului PNL Vaslui, Nelu Tătaru. Mai mulți oameni politici au reacționat pe marginea acestui subiect.

”La ISJ Vaslui aceeași persoană conduce și comisia de evaluare, dar și pe cea de soluționare a contestațiilor.

Nu e oare cusută cu ață albă situația asta?Am adresat joi o întrebare către ISJ Vaslui referitor la această situație. Aș fi vrut să aștept și opinia ISJ pe acest subiect, dar poate vor grăbi răspunsul acum având în vedere că e deja public.

Nu-mi place să pun verdicte, mai ales fără o replică oficială, dar o întrebare cred că e justificat să ne punem, având în vedere tot istoricul implicării politice și a trucării concursurilor. Sper ca această postare să ajungă la cât mai mulți candidați și să-mi spună și ei ce părere au despre acest aspect”, a comentat deputatul USR de Vaslui, Mihai Botez.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here