Activitatea infracțională a unui hoț de 16 ani oprită de polițiștii vasluieni

0
210

Polițiștii vasluieni au identificat și reținut o persoană bănuită de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat, anul acesta, în municipiul Vaslui, județul Vaslui. Astfel, polițiștii  Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au identificat și documentat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 16 de ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, în perioada de februarie – noiembrie 2021, tânărul ar fi pătruns, pe timpul nopții dar și în timpul zilei, prin efracție sau profitând de faptul că ușile de acces nu erau asigurate corespunzător, în interiorul a patru locuințe și a unui spațiu de depozitare de tip boxă, din municipiul Vaslui, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de valoare.   Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 3.100 lei și fost recuperat în proporție de 80 %.

Zilele trecute, în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni au luat față de tânărul în vârstă de 16 de ani măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here