Tâlhar de doar 14 ani reținut de polițiștii bârlădeni. Își ataca victimele cu cuțitul

0
199

Polițiștii bârlădeni au identificat și reținut o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată,  în municipiul Bârlad, județul Vaslui. Astfel, polițiștii  Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au identificat și documentat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 14 de ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 15 noiembrie, ora 20:00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, împreună cu un tânăr în vârstă de 15 ani, folosindu-se de un cuțit (tip briceag), ar fi amenințat și deposedat, prin violență, doi tineri cu vârstele de 16 ani, de bunuri personale și o sumă de bani. Infracțiunea s-ar fi produs pe strada General Naumescu din municipiul Bârlad.

De asemenea, în data de 17 noiembrie, ora 12:00, același tânăr în vârstă de 14 ani, fiind însoțit de 3 tineri, ar fi deposedat, prin violență, doi tineri cu vârstele de 16, respectiv 17 ani, de bunuri personale și o sumă de bani. Infracțiunea s-ar fi produs pe strada Vasile Pârvan din municipiul Bârlad. Pejudiciul a fost recuperat în proporție de 90 %.

Zilele trecute, în baza probatoriului administrat, polițiștii bârlădeni au luat față de tânărul în vârstă de 14 de ani măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea luării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tinerilor.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here