Un zmeu din Negrești a amenințat cu moartea familia fostei concubine! A spart geamuri și a făcut scandal!

0
1145

Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Negrești au reținut un bărbat din Negrești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare, încălcarea ordinul de protecție provizoriu și distrugere.

Din cercetările efectuate, poliţiştiiCompartimentului de Investigații Criminale Negrești au stabilit faptul că, în data de 17/18  noiembrie 2021, un bărbat în vârstă de 31 de ani, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa, ar fi pătruns în locuința părinților fostei concubine, s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 200 de metri de fosta concubină, în vârstă de 21 de ani, din orașul Negrești și i-ar fi adresat amenințări. De asemenea, în aceeași zi, bărbatul în vârstă de 31 de ani, ar fi adresat amenințări cu moartea părinților fostei concubine și ar fi distrus un geam al locuinței acestora.

Totodată, poliţiştii negreșteni au stabilit că, la data de 16 noiembrie 2021, polițiștii negreșteni au emis față de bărbatul cercetat un ordin de protecție provizoriu, prin care bărbatului îi era interzis să se apropie la mai puțin de 200 de metri față de fosta concubină și de domiciliu.                                                 

Având în vedere faptul că acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite prin ordinul de protecție provizoriu, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă prevederile acestuia.

  În data de 18 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore. În cursul zilei de astăzi, 19 noiembrie 2021, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!