Cantitate impresionantă de droguri de risc, aduse din Spania, capturate de polițiști

0
146

Vineri, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de trafic internațional de droguri de risc și mare risc și trafic intern de droguri de risc și mare risc. Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi introdus, pe teritoriul României, de pe teritoriul Spaniei, mai multe colete, ce conțineau cantități considerabile de droguri, ce urmau a fi comercializate către consumatori din municipiul București și din județul Ilfov.

La data de 17 noiembrie 2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict a două persoane bănuite, în județele Giurgiu și Dâmbovița, în timp ce ar fi ridicat, de la o societate de curierat, două colete, ce conțineau 15,65 kilograme de cannabis și aproximativ 500 de grame de cocaină. Ulterior, în urma cercetărilor efectuate, au mai fost ridicate aproximativ 52 de kilograme de cannabis.

Procurorii au dispus reținerea a 4 persoane, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și mare risc și trafic intern de droguri de risc și mare risc. În cursul zilei de astăzi, persoanele bănuite urmează să fie prezentate Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!