Polițiștii vasluieni sar în ajutorul semenilor lor! În urmă cu un an, cazul bunicii Maria a zguduit opinia publică

0
162

Ajunși să fie blamați de mulți dintre semenii noștri pentru că trebuie să aplice legile sau deciziile luate de guvernanți, polițiștii vasluieni au dat dovadă, nu numai o dată, că sunt oameni cu suflet mare. Un astfel de exemplu a avut loc în urmă cu mai bine de un an când, o bătrână din comuna Duda Epureni a sunat la 112 că nu are ce mânca și a cerut ajutor.

În Sâmbăta Mare, bunica Maria a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților: „Sunt singură, nu am familie, sunt abia ieșită din spital și nu mai am ce mânca!”, a sunat apelul făcut de bătrână.

Era singură și nu avea nimic pe masă. Plângând, bătrâna a povestit la telefon că e bolnavă, abia ieșită din spital, că nu are absolut nimic de mâncare și nici bani să cumpere. Dispecera de la 112 a încercat să dea de autoritățile locale, respectiv de un reprezentant al Primăriei, însă fiind sâmbătă, nimeni nu se afla în instituție.

Atunci, operatorul a contactat Poliția din Murgeni, de care aparține comuna Epureni. Impresionați de povestea bătrânei, polițiștii au pus mână de la mână și i-au cumpărat cartofii, ouă, pâine, orez, carne, ulei, conserve, legume și fructe. La vederea cadourilor, bătrâna a plâns de fericire și le-a mulțumit polițiștilor care au făcut o faptă bună.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!