Se cere demisia de onoare a viceprimarului USR de Vaslui! ”Dacă mai aveți o urmă de onoare, ar trebui să vă dați demisia”

0
449

Un consilier local PSD din Vaslui, voce respectată în forul legislativ al orașului, Andrei Alexandru, cere demisia de onoare a viceprimarului Cătălin Mândru, de la USR. Consilierul PSD susține că noua alianță de la nivel central, PNL-PSD, ar trebui să-l facă pe Mândru să facă un pas în spate, deși timp de un an și ceva liberalii și useriștii au făcut legea în CL Vaslui. ”Nu vom accepta majoritățile cu USR, acolo unde există deja un parteneriat cu PNL”, explică alesul local.

”PSD și-a asumat guvernarea chiar cu un cost electoral semnificativ. În aceste condiții, PSD nu va accepta niciodată să existe în comunitățile locale majorități care să conțină USR, atât timp cât există o coaliție stabilă de guvernare cu PNL.

PSD nu va accepta ca puterea la nivel local să fie deținută de cei care ne acuză că sunteți hoți, corupți, trădători etc. Am văzut cu toții ce înseamnă USR în administrația publică. Timișoara sau București au ajuns niște orașe insalubre,  pline de mizerie și șobolani,  fără apă caldă și căldură în plină iarnă. Dezastrul USR-ist trebuie să se încheie în toate comunitățile locale!

Așadar, domnilor USR-iști, nu puteți fi și la putere și în opoziție! Nu ați făcut nimic când ați fost la guvernare și cu toate astea aruncați vina asupra altora. Nu puteți să aduceți președintelui României acuze pe care nici măcar PSD nu a îndrăznit să le aducă,  dar apoi să vă agățați de funcțiile obținute în Primării cu sprijinul PNL.

Domnule Mândru Cătălin, ați fost ales viceprimar al Municipiului Vaslui cu sprijinul partidului pe care acum USR îl demonizează. În toate postările de pe facebook colegii dvs din USR acuză PNL că e cel mai mare rău pentru România. Cu toate acestea, încă sunteți viceprimar în urma voturilor PNL și adorați să faceți poze pe lângă primarul Pavăl.

Dacă mai aveți o urmă de onoare, ar trebui să vă dați demisia!  Altfel veți dovedi că sunteți doar niște demagogi care vă prefaceți că sunteți în opoziție, dar de fapt sunteți disperați după funcții. Înainte să cerem revocarea dvs din funcție, ar trebuie să dovediți că cele afirmate de USR nu sunt doar povești de adormit copiii și că aveți tăria de caracter pentru a intra cu adevărat în opoziție! Până acum pare că la Vaslui USR e în opoziție doar pe facebook, în rest vă e cald și bine la Primărie unde ați fost investit de PNL-ul pe care acum îl ridiculizați”, este mesajul consilierului PSD.

 

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!