Deputatul Eduard Popica salută alegerea noului președinte al Camerei Deputaților: ”PSD face un pas înainte spre preluarea puterii”

0
100

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales marți noul președinte al Camerei Deputaţilor. El a avut-o contracandidat pe deputata USR Cristina Prună. Ciolacu a primit 216 voturi, iar contracandidata asa, Cristina Prună, 77 de voturi. 5 voturi au fost anulate.

Alegerea liderului PSD ]n fruntea Camerei Deputaților este un ”vot pentru intrarea în normalitate”, anunță deputatul PSD de Vaslui, Eduard Andrei Popica.

”Dragi prieteni,

Marți, in plenul Camerei Deputaților, am votat noul președinte, în persoana domnului Marcel Ciolacu. Am votat cu încredere și speranța in mai bine, pentru intrarea în normalitate și legiferarea corectă in favoarea românilor.

Stimați vasluieni, faptul că am preluat președinția Camerei Deputaților a fost o necesitate impusă de actuala realitate politică. Este nu doar firesc, ci chiar un imperativ ca PSD, prin șefia Camerei Deputaților, să gestioneze întreaga activitate legislativă astfel încât programul de guvernare să fie aplicat și susținut corespunzător.

PSD a făcut un pas înainte spre intrarea la Guvernare și preluarea puterii, pentru ca aceasta era singura soluție, în acest moment, pentru ieșirea din criza politică în care am fost aruncați, criză care se răsfrângea în mod clar asupra traiului românilor.

Așadar, salut alegerea în funcție a președintelui Marcel Ciolacu, alături de care promitem și sunt încrezător că vom readuce zâmbetul în casele tuturor românilor!”, a spus Popica.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!