(VIDEO) Biciclistul vinovat de moartea unui profesor universitar din Cluj a fost reținut de polițiști

0
450

În cursul acestei zilei, biciclistul care ar fi fost implicat în evenimentul rutier din Piața Ștefan cel Mare din Cluj a fost identificat de polițiști. În baza informațiilor obținute, conducătorul bicicletei, respectiv un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 6 Poliție pe strada Observatorului din municipiu, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. În acest moment, tânărul se află în custodia polițiștilor din cadrul Biroului Rutier, urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat la data de 22 noiembrie, în jurul orei 14.00, în Piața Ștefan cel Mare. Impactul în urma căruia a rezultat decesul unui pieton a fost produs între o autoutilitară condusă de un bărbat din Cluj-Napoca, înspre strada Dorobanților și un bărbat de 64 de ani din același municipiu, care se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul din partea stângă aferent direcției de deplasare anterior amintite.

În urma activităților de cercetare și verificare a modului și a circumstanțelor în care a avut loc respectivul eveniment, a reieșit faptul că în dinamica producerii acestuia, o persoană ar fi condus o bicicletă prin Piața Ștefan cel Mare dinspre Piața Timotei Cipariu, cu direcția spre Piața Avram Iancu, pe banda de circulație destinată transportului în comun.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here