Au început lucrările la cel mai așteptat proiect imobiliar al Vasluiului, în 2022! Central Residence devine realitate!

0
4316

Mulți vasluieni își doresc un apartament în buricul Vasluiului, aproape de kilometrul zero al orașului. Din fericire, anul viitor, dorințele lor se vor concretiza într-un proiect imobiliar de amploare, Central Residence. Primii pași au fost făcuți de către dezvoltatorul imobiliar, prin turnarea unui strat de beton pentru zecile de betoniere care vor turna aici fundația viitorului complex.

Au început lucrările la cel mai așteptat proiect imobiliar al Vasluiului, în 2022, complexul Central Residence, situat în zona Centrului  Militar, la 150 de metri de Palatul Administrativ. Un proiect despre care se vorbește în oraș de ceva timp și care, iată, devine realitate. Primul pas făcut de dezvoltatorul imobiliar a fost turnarea unui strat de beton, peste care vor trece zecile de betoniere care vor lucra aici, pentru a nu face mizerie pe străzile care mărginesc acest complex de blocuri.

Este un proiect inovator pentru oraș, cu zonă de wellnes&spa, parcare subterană, spații de închiriat, apartamente moderne. În cel mai scurt timp, aici vor apărea utilaje grele, care vor fora pentru viitoarea structură a complexului.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here