O lucrare excepțională, marca Viacons Rutier! ”Ne-am îndeplinit misiunea în Bârlad”, spune managerul general al Viacons, ing. Ioan Ciomaga

0
514

După doi ani de eforturi susținute, constructorii de la Viacons Rutier Huși au predat în zestrea municipiului Bârlad nouă străzi complet modernizate, lucrări executate la o calitate excepțională. În prezența primarului municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, s-a anunțat că lucrările sunt finalizate, totul este executat în condiții foarte bune, iar locuitorii de pe aceste străzi vor beneficia de condiții europene.

Contractul privind asfatarea străzilor din Pachetul „Gheorghe Emandi” s-a încheiat cu succes. Firma Viacons Rutier a executat lucrări de asfaltare pe cele nouă străzi din pachet, după cum urmează:
STRADA GHEORGHE EMANDI – Lungime- 1.091,00 ml;
STRADA CERBULUI – Lungime- 1.667,00 ml;
STRADA AUREL VLAICU – Lungime- 362,00 ml;
STRADA MUZELOR – Lungime- 344,00 ml;
STRADA ȘTEFAN NEAGOE – Lungime- 242,00 ml;
STRADA ION CODRESCU – Lungime- 391,00 ml;
STRADA GRIVIȚEI – Lungime- 185,00 ml;
STRADA OPANEZ – Lungime- 423,00 ml.

”Lucrarea pe care noi am predat-o este o lucrare diferită față de lucrările specifice de drum pe care noi le facem. De data aceasta discutăm despre trotuare, sensuri giratorii, intersecții. Lucrările din orașe sunt de o altă factuiră și complexitate. Dacă domnul primar ne mulțumea pentru lucrările executate, eu la rândul meu, trebuie să mulțumesc colegilor mei, pentru că eu am o altă misiune în societate, și anume cea de coordonare. Ne bucurăm că am auzit cuvinte frumoase. Misiunea noastră a fost îndeplinită și la Bărlad.

Pot să vă spun că Bârladul ne-a oferit și sprijinul de care aveam nevoie, mai ales că a trebuit să ținem cont de canalizarea orașului, conducetele de apă sau de gaz, cablurile electrice care traversau drumurile. Pe viitor voi ține cont și de sfatul domnului primar Dumitru Boroș și ne vom mai înscrie la licitațiile de la Bârlad. De asemenea, am lucrat după un proiect bine realizat de către July Expert, specializată în astfel de proiecte”, a declarat ing. Ioan Ciomaga, managerul general al Viacons Rutier Huși.

”Recepționăm astăzi un proiect în valoare de 10,3 milioane de lei. Este vorba de nouă străzi din municipiul Bârlad, din care au fost asfaltate opt. A mai rămas una, dar nu din vina constructorului. Pe acea stradă nu au fost executate lucrările de aducțiune de apă și canalizare. După ce vom termina, vom intra și pe această străduță. Lungimea străzilor este de aproximativ 5 km.

Vreau să mai remarc un lucru, care astăzi mi se confirmă. Acest constructor pe care l-am avut este cel mai serios constructor cu care am lucrat. Pe viitor așteptăm finanțare și pentru celelalte proiecte pe care le are municipiului Bârlad”, spune primarul Dumitru Boroș.

Emoționată, doamna Iulia Vizinteanu, managerul companiei July Expert Consulting SRL Bârlad, a spus că și-a dorit tare mult ca acest proiect să prindă viață în orașul în care s-a născut și muncește, fiind implicată și în alte proiecte de viitor pentru municipiu.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!