Te-ai confruntat cu virusul Covid-19 și simți că nu te-ai recuperat complet? Clinica Recumed te poate ajuta

0
312

Pentru vasluienii care au avut de suferit de pe urma noului coronavirus și care simt că, deocamdată, nu sunt recuperați complet, clinica Recumed vine în ajutor. Specialiștii clinicii pot face asta cu ajutorul kinetoterapiei și al recuperării medicale. Întreaga echipă Recumed este cu adevărat preocupată de starea de sănătate a vasluienilor. De aceea pune la dispoziția celor interesați, în exclusivitate, un program special de recuperare în cazul în care ai avut virusul COVID-19.

Clinica Recumed dispune de cea mai dotată bază de recuperare medicală din regiunea Nord-Est, fiind dotată chiar cu un aparat Diapulse, unul dintre puținele din țară. Acest aparat cu impulsuri electromagnetice reduce semnificativ afecțiunile țesuturilor moi: îmbunătățește circulația sângelui, scade durerea, reduce inflamațiile și stimulează vindecarea. Mai mult, echipa clinicii, formată din 3 medici și 10 specialiști în balneofizioterapie și recuperare medicală, își desfășoară activitatea în peste 500 de metri de suprafață medicală, spațiu dedicat exclusiv tratamentelor de recuperare post-COVID.

Specialiștii sunt pregătiți să ajute indiferent de gravitatea problemei, deoarece scopul nostru este să ajute pacienții vasluieni, dar nu numai, să se vindece complet și corect, cât mai repede.  Pentru a intra în programul de recuperare, vasluienior le este evaluată, în primul rând, starea de sănătate, pentru a vedea cum i-au afectat infecția cu Sars Cov-2.

Apoi sunt ajutați să-și îmbunătățească ceea ce înseamnă  calitatea vieții printr-un program de reabilitare respiratorie, care constă în îmbinarea tuturor mijloacelor terapeutice de care dispune compartimentul de Recuperare și Reabilitare Medicală.

”Pentru a completa reabilitarea respiratorie oferim și tratamente balneofizioterapeutice și kinetoterapeutice, ca pacienții noștri să-și recapete energia și sănătatea în cel mai scurt timp. Aceste mijloace terapeutice constau în antrenarea și îmbunătățirea funcției respiratorii, dezvoltând elasticitatea cutiei toracice și întărind mușchii respiratorii. Fă cu încredere următorul pas spre vindecarea ta post-COVID. Contactează-ne la telefon sau programează-te pe site pentru a afla care este cel mai scurt drum spre o recuperare completă”, au transmis reprezentanții clinicii Recumed.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!