Cititorii Vasluianul.ro ne SESIZEAZĂ: ”Au blocat cu mașinile intrarea în satul Oțeleni, doi băieți. Ne-am certat cu ei”

0
762

Un cititor din comuna Hoceni cere Poliției din localitate să ia măsuri împotriva a doi tineri care, susține persoana care a făcut sesizarea către Vasluianul.ro, ar fi blocat un drum de intrare în satul Oțeleni. Din această cauză, spune persoana respectivă, toți cei care treceau pe drumul respectiv s-ar fi luat la harță cu cei doi șoferi.

”Doi băieti blocau, sâmbătă seara, calea de acces în localitatea Oțeleni, din comuna Hoceni. Masinile care treceau pe lângă ei erau nevoite sa aștepte și să se certe cu ei, practic, pentru a lăsa calea liberă de rulare.

Masinile erau parcate una lângă cealaltă, masina Audi fiind pe contrasens. Fapta celor doi este de natură penală si, suplimentar, pentru cel ce conducea masina Audi, fiind pe contrasens, se sancționeaza și cu 60 de zile reținerea permisului de conducere.

Poate faceti publică această întâmplare, pentru a atrage atentia autorităților”, este mesajul persoanei care a reclamat situația.

Neștiind dacă e vorba de o faptă reală sau de o răzbunare a unui localnic față de cei doi posesori de bolizi, nu vom face publice fotografiile primite, nici ale mașinilor și nici imaginea celor doi tineri, deși pe pozele de profil se vede clar că fotografiile cu mașinile reclamate sunt făcute undeva pe raza comunei Hoceni, pe drumul județean recent modernizat. Lăsăm în sarcina Poliției din Hoceni să lămurească ce s-a petrecut, de fapt, și dacă există vreo persoană vinovată.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here