Moș Crăciun vine mai devreme, la grupul Safir! Tombolă pentru pofticioși, pe 23 decembrie!

0
975

Cu două zile înainte ca Moș Crăciun să-și verse sacul de surprize în casele noastre, grupul de firme Safir propune o provocare pentru toți vasluienii. Cei care vor cumpăra carne de pui din magazinele proprii sau de la Rotiseria din poarta fabricii vor participa la o tombolă inedită, care le va aduce șepci personalizate, cărți de bucate, multe alte surprize.

”De sărbători, Safir se așează la mesele vasluienilor cu o super TOMBOLĂ!

Rețeta fericirii? Cumperi carne din Magazinele Safir de minim 30 lei pe un bon și intri automat în tombolă, Pe urmă, aștepți extragerea la sorți din 23 Decembrie,

Câștigi super premii care te ajută să te bucuri de plăcerile vieții!Te așteptăm în magazinele de producător Safir și în Rotiserie în perioada 01.12 – 22.12.2021

.Cu Safir, să vezi înseamnă să crezi! Vezi clar povestea și munca noastră, vezi corect produsele și calitatea acestora. Crezi în noi și în alegerile pe care le faci, crezi în „va fi mai bine”, în a doua zi, în minuni.

Suntem distanțați social, dar uniți la masă!”, este mesajul companiei vasluiene. Succes tuturor celor care se vor înscrie la tombolă!

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here