Primarii vasluieni primesc vești proaste de la Guvern! ”Nu dăm pensii speciale. Amânăm cu un an”, a anunțat liderul PSD, luni seara

0
282

Luni seara, în ședința coaliției de guvernare s-a discutat despre pensiile speciale de care aleşii locali ar urma să beneficieze, conform legii. Marcel Ciolacu, președintele PSD, anunță că, în acest moment, ”cea mai bună soluţie este să fie amânate pentru o perioadă de un an”.

„S-a avut această discuţie şi credem că cea mai bună soluţie în acest moment este prorogarea. Pentru un an de zile”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la finalul şedinţei coaliţiei, răspunzând unor întrebări legate de pensiile speciale ale aleşilor locali.

Întrebat ce se va întâmpla cu intrarea în vigoare a prevederii din Codul Administrativ privind pensiile aleşilor locali, Florin Roman a afirmat că cel mai „probabil, vor fi prorogate, aşa cum s-a întâmplat în ultimii doi sau trei ani, prin acea ordonanţă care prorogă termenele de intrare în vigoare a unor legi sau articole din Codul Administrativ”.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here