Acest filmuleț și mesajele transmise de sinucigaș au îngrozit vasluienii. Iată motivele pentru care Alin Buneață a ales să-și pună capăt zilelor

0
3272

Se pare că, după ce a muncit, o perioadă, în Germania, vasluianul care a pus pe jar forțe impresionante ale Poliției, jandarmi, pompieri și ambulanțieri, a fost păcălit de către un bărbat din comuna Deleni și nu și-ar fi primit banii munciți. Prietenii spun că acesta avea nevoie de bani pentru a-și achita unele datorii. Identificat de autorități ca fiind Alin Buneață, vasluianul care a amenințat că se sinucide a lăsat, pe rețelele de socializare mai multe mesaje. Unul dintre ale este adresat celui care l-ar fi păcălit de bani dar și anchetatorilor către care ar fi depus plângere penală.

”J. M. de la Deleni, dacă tu îmi trimiteai bani mei munciți în Germania, îmi achitam toate datoriile și nu mai era ceartă în familia mea.  Și voi DIICOT care sunteți renumiți nu ați făcut nimic. Sunt atâtea familii pe care cineva ca J.M. le distruge și nu faceți nimic. Și tot voi DIICOT nu faceti nimic pentru a-și recupera banii oamenii simpli, nimic nu faceți. La ce acele dosare cu reclamații le mai facem? Dacă voi nu faceti nimic? Poate că gestul cel fac eu acum, poate lumea întreagă din acesta țară va lupta și își va recupera banii. În urma mea rămâne telefonul meu care, daca puteți și vreți, veți recupera tot de pe el”, a transmis Alin Buneață.

De asemenea, încă de la orele prînzului, duă ce au aflat de decizia luată de Buneață, prietenii au încercat să-l facă să se răzgândească și au anunțat autoritățile. ”Nu știu ce s-a întâmplat pentru că nu mai răspunde la telefon. Sper să fie bine și să-i treacă nebuneala asta”, spun prietenii. De partea cealaltă, Buneață a transmis, tot pe rețelele de socializare, două mesaje: unul către prieteni și unul către mama lui:

”Nu faceți acest gest ce îl fac eu niciodată. Căutați să vă rezolvați problemele toate dar și să fie statul lângă voi la dreptate și nu la lacrimile unei femei că lacrimi avem toți dar acele lacrimi să vină din inimă, suflet nu lacrimi false pentru care tu nu ai nici un drept pentru că tu ai un trecut negru. Pentru ceea ce am făcut am tras, dar am recunoscut greșelile, nu am făcut pe altul să-și asume ceva ceea ce a făcut.

Mamă, dacă erai o mamă adevăratră  cu suflt, erai lângă mine, la bine și la rău. Orice copil greșește dar, eu nu am avut nici dragoste și nici mângâiere și am fost al nimănui”, a mai transmis Alin Buneață, pe rețelele de socializare.

În urmă cu aproximativ o oră a făcut o ultimă înregistrare pe pagina sa de Facebook:

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!