Incendiu de proporții la Cozmești. Arde acoperișul unei locuințe

0
272

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Fâstâci,  comuna Cozmești. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. Din primele informații nu sunt victime. De asemenea, se pare că locuința este una nouă și incendiul ar fi pornit de la un coș de fum neizolat.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului și exista pericolul de extindere la două anexe și la o locuință învecinată. Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru lichidarea incendiului,  iar cel de-al doilea sector, pentru protecția bunurilor aflate în pericol. După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat.

Au ars aproximativ 170 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, piese de mobilier, un TV, diverse bunuri textile și materiale plastice. S-au degradat aproximativ 150 metri pătrați tencuială. Au fost salvare cele două anexe, două autoturisme și locuința din apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!