Traficantă de droguri prinsă cu un kilogram de substanță psihoactivă asupra sa! A ajuns în arest

0
294

O femeie, de 35 de ani, din Bistrița, bănuită de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile, în urma unor acțiuni operative și percheziții. În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție, ambele în municipiul Bistrița.

De asemenea, polițiștii și procurorii au desfășurat o acțiune operativă, în urma căreia a fost depistată, în flagrant delict, o persoană, care ar fi achiziționat substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive. Din investigațiile efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, în cursul lunii decembrie 2021, o femeie și un bărbat, ambii din Bistrița, ar fi procurat, în vederea comercializării, aproximativ 1 kilogram de substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, o pungă care conținea aproximativ 1.000 de grame de substanță cristalină, de culoare albă, un cântar electronic de mare precizie, 2 telefoane mobile și 1.600 de euro. Totodată, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, femeia în cauză fiind condusă la audieri și reținută, pentru 24 de ore, prin ordonanța procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud. 

Ulterior, aceasta a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Bistrița-Năsăud, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!