Cinci copii din județul Vaslui visează la Moș Crăciun! Scrisoare emoționantă adresata managerului general Radical Grup Vaslui!

0
628

Poveste emoționantă de Crăciun, primita de managerul general Radical Grup Vaslui, dl. Ionel Sandu. O familie necăjita, cu cinci copii, așteaptă ca Moșul sa le treacă pragul in aceste zile.

„M-a impresionat scrisoarea acestei familii, vom analiza situația si vom lua o decizie”, a spus dl. Sandu.

Iată rândurile emoționante puse pe hârtie de aceasta familie nevoiașa – una din multele din județ – cu speranța că strigatul lor va fi auzit.

„SCRISOAREA…Am 5 copiii, băiat 10 ani, fata 8 ani, 2 băieți gemeni de 4 ani si un băiat de 2 ani, soțul meu a avut un accident si nu mai poate munci are doua operații la cap face crize de epilepsie,ne descurcam greu financiar avem decât alocația copiilor si ajutorul social al soțului de 600 lei,am cumpărat lemne uscături asta vara de la cineva pe datorie 500 lei caruta,din 5 căruțe am platit decât 2 căruțe de lemne la fiecare ajutor social plătesc lemnele,nu am posibilitatea financiară sa le fac si copiilor un brad sau sa se bucure si ei de cadouri de la Moș Crăciun va mulțumim din suflet”.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here