Frații bătăuși din Vinderei au ajuns după gratii! Au băgat în spital alți doi bărbați, după o beție cruntă!

0
1070

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au reţinut doi bărbați, din satul Brădești, comuna Vinderei, în vârstă de 40 și 48 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 21 decembrie 2021, ora 18:00, la un spațiu comercial din localitatea Brădești, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict anterior, cei doi bărbați cercetați au provocat scandal, au proferat amenințări și au agresat două persoane vătămate, doi frați de 35 și 42 de ani, din localitatea Brădești.

În urma agresiunii, bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit vătămări corporale ce vor necesita 6 – 7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 24 decembrie 2021, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii bârlădeni au luat față de cei doi bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, iar în data de 25 decembrie 2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a dispus față de aceștia măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.  

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

.      

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!