Un iresponsabil din Pădureni chinuie un cal, punându-l să tragă traverse de cale ferată! Poliția Animalelor s-a autosesizat!

0
815
SURSA FOTO: www.aloiasi.ro

Caz revoltător în județul vecin, Iași, acolo unde indivizi fără minte se distrează pe seama bietelor animale. Conform colegilor de la https://aloiasi.ro/, un tânăr iresponsabil, din satul Pădureni, comuna Grajduri, se filmează în timp ce chinuie un cal, punându-l să care două traverse imense de beton, de la calea ferată. Animalul se chinuie, nu poate trage traversele grele, în timp ce individul, mai prost ca un animal, se distrează de fapta sa. Bărbatul respectiv a fost atât de mândru de el, încât a postat videoclipul pe rețelele de socializare.

Poliția Animalelor Iași s-a autosesizat și a deschis un dosar penal. „Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii ieșeni s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, pentru colegii de la aloiasi.ro..

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!