Un tânăr cuțitar din Tătărăni a făcut-o lată! Este sub control judiciar!

0
1371

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinut un tânăr din satul Bălțați, comuna Tătărani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii  Secției 4 Poliție Rurală Hușiau probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Bălțați, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit faptul că, în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, la ora 00.30, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, persoana vătămată, un bărbat de 22 de ani, ar fi fost lovită cu un obiect ascuțit tăietor, în zona membrului inferior stâng, de către tânărul cercetat.

În urma agresiunii, persoana vătămată a suferit leziuni corporale ce vor necesita 7 – 8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 8 ianuarie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii hușeni au luat față de tânărul de 20 de ani măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore iar, în cursul zilei de 9 ianuarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.  

.      

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!