Au demarat lucrările de modernizare a iluminatului din Grădina Publică

0
416

MUNICIPIUL BÂRLAD

Lucrări iluminat Grădină-Informare publică 12.01.2022

Au demarat lucrările de modernizare a iluminatului din Grădina Publică

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, de astăzi, în Grădina Publică se vor executa lucrări de modernizare a sistemului de iluminat public.
Conform contractului, investiția, care are o valoare de circa 500.000 lei cu TVA, prevede înlocuirea a 37 de stâlpi de iluminat cu 89 de aparate de iluminat de diferite puteri.
„În completarea lucrărilor pe care le-am făcut în Grădină, și mă refer aici la montajul unui sistem de irigație modern, înlocuirea băncilor și coșurilor de pe alei și altele, demarăm, astăzi, lucrările de modernizare a sistemului de iluminat. Cel vechi era mai mult decât depășit și trebuia să intervenim, mai ales în perspectiva demarării unui alt proiect ambițios, care prevede lucrări de reabilitare pe o suprafață foarte mare din Grădină. Este o oază de verdeață la care bârlădenii țin foarte mult și care merită toată atenția noastră”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Termenul de execuție este de patru luni, cel de garanție de 60 de luni iar finanțarea proiectului este asigurată de la bugetul local.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Print Friendly, PDF & Email

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!