Ați auzit-o la 112, de nenumărate ori, atunci când ați avut nevoie de ambulanță! De astăzi, a ieșit la pensie!

0
1375

Astăzi, pentru Ambulanța Vaslui este un moment nostalgic, un moment în care toți angajații de acolo o serbează pe colega lor, Maria Solomon, vocea din spatele dispeceratului Ambulanței județene, cea care se pensionează după o viață de muncă. Între două apeluri și multe intervenții peste tot prin județ, colegii ambulanțieri i-au dedicat câteva rânduri, pe grupul de Facebook al Sserviciului Județean de Ambulanță, ca un mesaj de prețuire pentru tot ceea ce a făcut în anii de muncă, atunci când a fost de ajutor la mii și mii de pacienți.

”Orice sfârşit reprezintă un nou ȋnceput. Dupǎ mulţi ani petrecuţi la Serviciu de Ambulanţǎ Județean Vaslui, astǎzi, colega noastră Solomon Maria de la Dispeceratul Medical trece ȋn categoria pensionarilor. Va lǎsa activitatea de la ambulanţǎ pentru plimbǎrile prin parc. Ȋn urma ei rǎmân multitudinea de pacienţi cǎrora le-a fost de ajutor, mulţumirile colegilor şi un lung şir de aplauze ! Ȋi dorim multǎ sǎnǎtate, o pensie ȋndelungatǎ şi zile cât mai senine! La Multi Ani!”, i-au transmis ambulanțierii vasluieni, în această zi specială.

Vă dorim o pensie lungă și vă mulțumim pentru viețile salvate, cât timp ați preluat toate apelurile persoanelor în suferință, doamna Solomon!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!