A ucis un câine și s-a trezit cu mascații peste el! Folosea arma după cum îl ducea mintea!

0
130

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Timiș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au pus în aplicare un mandat de   percheziție domiciliară, în localitatea Șag, la un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și uciderea animalelor fără drept.

În fapt, la data de 12 ianuarie 2022, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și uciderea animalelor fără drept.

În urma investigațiilor, au stabilit că, la data de 2 ianuarie 2022, un bărbat ar fi împușcat mai mulți câini, în zona gării din localitatea Șag, un câine fiind ucis.

A fost identificat un bărbat, în vârstă de 64 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

În vederea administrării probatoriului, polițiștii au efectuat o percheziție, în această dimineață, la domiciliul bărbatului din Șag, de unde au ridicat, în vederea confiscării, un pistol calibru 9×19 mm, o armă de vănătoare și o armă lungă de tir,  precum și muniția aferentă acestora, deținute fără drept.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, Serviciului Criminalistic și Secției 4 Poliție Rurală Peciun Nou.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!