Primul spectacol caritabil pentru minunea din Vaslui, Eva-Maria! Marti, pe 18 ianuarie, la Comics Club București! Puteți cumpăra bilete online!

0
334

Toată România se mobilizează pentru salvarea vieții micuței Eva-Maria, din Vaslui. Părinții micuței au anunțat că, după ce au stabilizat starea de sănătate a fetiței, fapt foarte greu de realizat în spitalele românesti, au hotărât să plece în Italia pentru a da șanse reale de viață aceste fetițe frumoase. Marți seara, de la ora 20.00, la Comics Club București are loc un show caritabil, dedicat în totalitate Evei-Maria.

Chiar dacă show-ul este sold out, puteți în continuare dona pentru Eva, cumpărând un bilet virtual de 10 lei. Puteți cumpăra un bilet sau mai multe, în functie de cât doriți să donați. Sunt conturi deschise pe numele:

Dobranici IOAN-EDUARD  la Raiffeisen Bank – Pentru Lei  IBAN  RO65 RZBR 0000 0600 0978 9627. pentru Euro  IBAN  RO88 RZBR 0000 0600 2320 1500. În măsura în care se poate, trimiteți acest mesaj și prietenilor pe care îi aveți.

Așa că:

1. Vom avea un număr limitat de bilete

2. Toți angajații vor purta mască, te rugăm să porți și tu

3. Dezinfectantul îți va fi pus la dispoziție

4. Totul va fi igienizat și dezinfectat frecvent

Dacă ați luat toate biletele de pe același nume nu este nevoie de rezervare”, este mesajul de pe iabilet.ro.

Mult succes și să ne rugăm pentru ca Eva să fie învingătoare în lupta cu leucemia limfoblastică acută, maladie care îi pune în pericol viața!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!