Un primar de nota 10! A ajutat o familie care a rămas fără niciun acoperiș, în miezul iernii!

0
1421

Vasile Țabără este, fără doar și poate, un exemplu de primar aflat în slujba comunității, un edil devotat celor din comuna sa natală. Sufletist, primarul comunei Hoceni a dat dovadă, recent, a câta oară?, de un gest de ajutorare față de o familie din satul Barboși, rămasă fără niciun acoperiș deasupra capului, în urma unui incendiu devastator. Este adevărat, cele două persoane care locuiau în casa făcută scrum au mari probleme de conviețuire socială. Dar, cum să-i lași pe drumuri?, s-a gândit edilul.

Așa că, în prima fază, i-a dus în sediul unei case de nașteri, iar în primăvară se vor căuta și alte soluții.

”Stimați locuitori, după cum cred ca ați aflat, sâmbătă 15.01.2022 în satul Barboși s-a produs un eveniment neplăcut, a luat foc casa lui Danu Nicu și Ciobanu Veronica (Zânica), pentru a doua oara într-un interval de un an de zile. Motivul a fost, în ambele situații, neglijența și consumul de alcool.

De aici vreau sa avem în atenție mai multe aspecte:- Verificați instalațiile de încălzire (sobe, coșuri de fum).- Nu lăsati focul nesupravegheat.- Verificați instalațiile electrice.

Se constată că, consumul de alcool aduce numai prejudicii și necazuri.

În alta ordine de idei, pe acești oameni năpăstuiți nu ii putem lăsa în urma, așadar i-am cazat la Casa de naștere Deleni pentru că nu îi primește nimeni, nici măcar copii lor. Vă propun să-i ajutăm cu ce putem (haine, lenjerii, paturi, veselă, mâncare) până când se vor găsi alte soluții. Cei care aveți legătură cu copii lui Ciobanu Veronica (Zânica) vă rog sa le comunicați sa vina în ajutorul mamei lor. Va mulțumesc pentru înțelegere!”, anunță primarul Hoceniului, făcând un apel către consăteni.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!