Un șofer BEAT TURTĂ a pus pe jar Poliția Rutieră din Vaslui! Era atât de beat, că nu putea sufla în etilotest!

0
864

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui  au reținut un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Bârzești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În urmă cu câteva zile, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiul Vaslui, un bărbat conduce un autoturism, deși s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Bârzești, comuna Ștefan cel Mare, care a condus autoturismul, înmatriculat în județul Vaslui, pe strada Ceramicii, din municipiul reședință.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică și nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza stării de ebrietate, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice

În data de 18 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!