Mesajul unui cetățean către polițiștii din Vaslui: ”Nu mai hăituiți cetățenii și deținătorii de localuri din oraș! AJUNGE!”

1
3633

Exasperat de modul sălbatic în care polițiștii din Vaslui s-au năpustit asupra barurilor din oraș, susținând că aplică HG 34/2022 – fapte care se petrec foarte rar sau deloc în alte județe sau în Capitală! – un cetățean al orașului, Lucian Păduraru, a lansat un apel public către IPJ, la rațiune și calm. Vasluianul cere șefilor IPJ să înceteze cu prigonirea barmanilor și a proprietarilor de localuri din oraș, în baza unui document rușinos, prin care se dă vina pe alcoolul din baruri pentru creșterea cazurilor de Covid.

”Apel către Poliția Vaslui:

Încetati să mai haituiti cetatenii si detinatorii de localuri din mun. Vaslui. Priviti video-ul din postare (este vorba de un videoclip filmat la berăria H, în București, n.r.). Este filmat sâmbătă, 29 ianuarie 2022, la Beraria H, din Bucuresti, localitate in care rata de incidenta Covid-19 este cu mult peste 6 la mia de locuitori.

Modul in care aplicati legea in municipiul Vaslui ne aminteste de o era de mult apusa.

Este rușinos faptul ca trimiteti persoane in civil in localuri ca sa pandeasca cetatenii cum isi servesc ceaiul.

D-le Manuel Nacu ati fost numit in functia de sef al IPJ Vaslui de conducerea PNL Vaslui, partid care in campania electorala a militat pentru sustinerea intreprinzatorilor locali. priviti cum la Bucuresti prospera si pe noi concetatenii dvs. si asa saraci fiind ne bagati in faliment.

D-le Nacu, spectacolul pe care il puneti in scena in Vaslui nu previne raspandirea virusului sarscov-2, ci mai degraba este o vendeta care va afiseaza frustrarile neputinta si incompetenta!

Opriti-va!”, este mesajul lansat pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. De ce vorbiti prostii? Se bea de se sparge. Plus pacanele. Chiar minori! Politia chiar nu exista? Bei o bere linistit si auzi plozii cum isi baga la masa de langa, cu suta langa ei.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!