Un hoț de cai din județul Iași și unul din Băcești au făcut ravagii în zona Negrești! Polițiștii le-au răscolit gospodăriile!

0
3109

Polițiștii din cadrul  Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reținut un tânăr, din satul Gârbești, județul Iași, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 16 de ani, din localitatea Gârbești, județul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În data de 14 ianuarie a.c., polițiștii negreșteni au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Băcești, despre faptul că în seara de 13/14 ianuarie a.c., persoane necunoscute i-au sustras o cabalină dintr-o anexă.

În data de 28 ianuarie a.c., polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în comunele Băcești, județul Vaslui, și Țibana, județul Iași. Cu ocazia perchezițiilor, cabalina sustrasă a fost identificată și predată persoanei vătămate.

Prejudiciul cauzat prin săvârșirea infracțiunii a fost recuperat în totalitate.

În data de 28 ianuarie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe tânărul în vârstă de 16 ani, pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

De asemenea, în cadrul dosarului penal, se efectuează cercetări și față de un bărbat, în vârstă de 69 de ani, din localitatea Băcești, județul Vaslui.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!