Ea este vasluianca din spatele ”Visurilor la cheie”, de la ProTv! Este fiica unui fost director de companie, respectat în Vaslui!

0
7474
Sursa foto: visurilacheie.protv.ro

Tânăra din imagine este cunoscută de milioane de români, fiind un adevărat magician, care îndeplinește visurilor unora dintre românii năpăstuiți de vremurile pe care le trăim. Laura Boghiu, căci despre ea vorbim, este una dintre vedetele show-ului de televiziune ”Visuri la cheie”, de la ProTv. Puțină lume șție, însă, că Laura s-a născut în Vaslui, în urmă cu 33 de ani, tatăl său fiind pe atunci director la Întreprinderea Rețele Electrice (IRE) Vaslui, ulterior director general al Electrica, inginerul Silviu Lucian Boghiu. Are o soră geamănă, Oana, dar și o carieră de succes în spate.

Încă de la vârsta de 21 de ani, Laura a avut primul ei proiect. Cu hotărâre și multă pasiune, tânăra a reușit să-și construiască o carieră încă de pe vremea în care era studentă la Facultatea de Arhitectură. Acum are propria afacere, împreuna cu sora ei și și-a lăsat amprenta în multe locații cunoscute din Capitală.

Ing. Silviu Lucian Boghiu, fost director general Electrica Vaslui, 1990-1997

Familia Boghiu a plecat din Vaslui în 1997, pe când fetele mergeau la o școală generală din Vaslui. Deși au plecat din reședința de județ de mulți ani, probabil că rămân legate de locurile copilăriei, cele două surori gemene (tatăl lor este vasluian get-beget!). De curând, vasluianca de la ”Visuri la cheie” s-a căsătorit, iar lucrurile sunt cât se poate de bune. Despre tatăl său, fostul director IRE Vaslui, Silviu Lucian Boghiu, putem spune că, atunci când era la Vaslui, luminase orașul atât de bine, încât mulți dintre cei care ajungeau în reședința de județ pe timpul nopții spuneau că Vasluiul se vede din satelit, cât de bine iluminat era, în raport cu alte orașe din România acelor vremuri.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!