VESTEA așteptată de toți vasluienii! Scăpăm de starea de alertă și revenim la NORMALITATE, până la finele lunii martie?

0
1341

Alexandru Rafila face anunțul așteptat de sute de mii de vasluieni. Ministrul Sănătății spune că până la finalul lunii martie revenim la normalitate.

Acest lucru ar înseamna, spune Rafila, că nu ar mai fi nevoie de starea de alertă. ”Eu cred că vom reveni la normal până la sfârşitul lunii martie. Normal înseamnă că probabil nu va mai fi nevoie de starea de alertă. Eu cred că prelungirea stării de alertă va fi limitată de această dată şi nu va mai trebui să luăm acele măsuri care să ne afecteze viaţa economică şi socială şi trebuie să ne pregătim pentru acest lucru”, a declarat, marţi seară, la TVR , Alexandru Rafila.

Ministrul a ținut să precizeze că e doar o ipoteză de lucru, nu e ceva stabilit, totul depinde de evoluția pandemiei.

”Sunt ipoteze de lucru. Nu sunt angajamente. Vreau să fac acest disclaimer, că nu se poate nimeni angaja, modul în care evoluează un agent patogen câteodată este imprevizibil şi biologia este o ştiinţă care întotdeauna este surprinzătoare. Asta nu înseamnă că noi nu ne gândim foarte serios la situaţia în care, începând cu această primăvară, putem să revenim la normal din punct de vedere economic şi să avem o discuţie foarte serioasă încât fiecare să ştie ce are de făcut”, a adăugat ministrul Sănătăţii.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!