Polițiștii și jandarmii din Vaslui, cei mai RĂI din România! Au închis zeci de baruri, zeci de oameni sunt șomeri, din cauza acestor mici Dumnezei ai legii!

0
4915

În popor, circulă o vorbă: unde e sărăcie, e și multă prostie. Iar când mai ajungi ca afacerea ta să depindă de fosta Miliție, actuala Poliție, plus acoliții lor, jandarmii, trebuie să te pregătești să tragi obloanele. Au simțit asta, pe pielea lor, zeci de patroni de baruri din Vaslui, orașul cel mai năpăstuit de Poliție și Jandarmerie, din toată România.

În ultimele trei săptămâni, detașamente de polițiști și jandarmi au dat năvală în baruri din reședința de județ, au amendat în stânga și în dreapta, au nenorocit patronii de baruri care voiau să mai păstreze afacerea cât de cât, pentru că au de plătit chirii, taxe la primărie, angajați, taxe și impozite la stat, de unde își iau salariile și acești polițiști și jandarmi extrem de zeloși… O prigoană asupra mediului de afaceri, cum nu s-a văzut nici în timpul cât România era în blocaj total. Iar totul, spun sursele noastre, pornește de la atitudinea conducerii IPJ Vaslui, venită de la Huși. Din dorința de a demonstra că sunt cei mai buni, șefii IPJ au ordonat, probabil, ca toate afacerile care mai merg să fie închise, poate vor primi și ei grade de chestori, probabil!

Toate barurile din zona Gării, cele de pe Traian, din cartierul 13 Decembrie, au fost ”călărite” și închise de oamenii legii, care flutură un document prostesc, HG 34/2022, în care se dă de înțeles că există o legătură între Covid și cei care frecventează barurile. Aceiași guvernanți au anunțat că acei clienți cu vaccinurile făcute pot intra în baruri. Deci, dacă sunt vaccinați, de ce închizi crâșmele? O tâmpenie monumentală!

Miercuri seara, polițiștii și jandarmii au făcut-o lată, din nou. Au pândit un bar din centru, unde era o întâlnire privată, fără muzică, fără voci ridicate, doar o discuție despre firmă. Patronul barului ne-a spus toată întâmplarea.

”Era închisă ușa, nu mai primeam pe nimeni, fusese o discuție despre promovarea firmei. La un moment dat, văd că apare la ușă un echipaj de Poliție. Le deschid și le spun că este o întâlnire privată. Ei mă împing și, cu camerele de filmat pornite, încep să legitimeze persoanele, întrebând de vaccinuri. Toată lumea era vaccinată, atenție!

Cât stăteam cu cei doi polițiști, mai apar alți doi polițiști, cu camere de filmat pornite. Din urma lor, încă 6 JANDARMI, deși nimeni nu avusese de gând să le facă vreun rău celor 4 POLIȚIȘTI. De ce au trimis acest batalion de polițiști și jandarmi? Ce e cu demonstrația asta de forță prin Vaslui? Ne tratează ca pe infractori, polițiștii și jandarmii, cei care trăiesc de pe urma impozitelor plătite de noi.

Pentru Poliția din Vaslui, asta suntem: infractori, care trebuiesc închiși, blocați, amendați, probabil și arestați, asta au demonstrat cu atâția polițiști și jandarmi, veniți pentru șapte-opt oameni, într-un spațiu de 25 mp. Aceasta este atitudinea IPJ Vaslui, să distrugă totul. NICĂIERI în România nu veți găsi baruri închise la fel de mult ca la Vaslui. Nu, în alte județe conducerile Poliției sunt în slujba comunității, sprijină afacerile, numai la Vaslui se distruge totul.

Ei bine, cei ZECE polițiști și jandarmi au cerut oamenilor din cafe-bar să plece acasă, spunând că vor veni în 30 de minute să verifice totul. Au venit și, ca hoții, ne-au aplicat sigiliul pe ușă. 30 de zile! Noaptea,, ca hoții, asta e Poliția Română. Nu mai au treburi de rezolvat, se țin doar de închis crâșme, la ordinul unor șefi numiți politic. Să vă fie rușine, domnilor! Să vă fie rușine, în numele tuturor celor pe care i-ați falimentat.

Le voi plăti salariul din impozitele mele, ei sunt armata noastră, Păcat că nu sunt pregătiți”, spune patronul vasluian.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!