Primarul Bârladului a semnat autorizația pentru construcția viitorului hypermarket Dedeman! Se vor crea sute de locuri de muncă

0
1010

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că miercuri, 2 februarie 2022, a fost semnată autorizația de construire pentru Magazinul de materiale de construcții ”Dedeman”, unul dintre proiectele de investiții cele mai așteptate de bârlădeni.


„Ne bucură faptul că cea mai mare investiție a mediului privat în Bârlad continuă să se deruleze. Pe lângă hipermarket-ul deschis la finele anului trecut, acum se va da startul lucrărilor la un nou magazin al unui mare investitor român din domeniul comercializării materialelor de construcții, ce va polariza întreaga zonă a Bârladului. Estimările vorbesc despre peste 200.000 de oameni din partea de sud a județului ale căror nevoi vor putea fi satisfăcute grație acestui centru comercial. De asemenea, trebuie să ținem cont că vor fi create alte câteva sute de locuri de muncă, un aspect deosebit de important pentru comunitatea locală. Ca să nu mai vorbim de veniturile aduse la bugetul local”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Se preconizează ca lucrările de construire a noului obiectiv să înceapă până la finele lunii în curs.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!