VIDEO Astăzi este ziua celui care ne vrăjește cu sunetele trompetei sale, maestrul vasluian Cristi Tractor! Să-i spunem ”La Mulți Ani”!

0
540

Un om special, modest, care poartă Vasluiul în suflet, oriunde merge prin lume, cu concertele sale extrordinare. Cristi ”Tractor” Cantea împlinește astăzi o frumoasă vârstă, alături de cei dragi. Maestrul Cristi Tractor are în spate o carieră excepțională, suntele trompetei sale fermecate putând fi auzite, de-a lungul anilor, în trupe românești celebre, precum Ovidiu Lipan Țăndărică, Provincialii, Mahala Rai Banda, Fanfara Ciocârlia, Fanfara Zece Prăjini. În ultimii ani, l-am văzut cântând la trompetă alături de celebrele ansambluri Lăutarii, cu maestrul Nicolae Botgros, și Frații Adhadov, fiind iubit și apreciat de sute de mii de fani din lumea întreagă, mai ales că maestrul susține concerte în toată Europa, pentru românii de afară.

Ani mulți și frumoși de viață, maestre, alături de taraful Cantea și de cei dragi, să continuați să ne oferiți piese extraordinare, cântate cu multă dăruire din trompeta dumneavoastră magică. La Mulți Ani!

Vă lăsăm să admirați, pe final, o piesă superbă, cu sunetele superbe ale trompetei maestrului Tractor (sursa video Youtube Taraful Cantea):

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!