VIDEO Doi săteni din Muntenii de Sus au salvat viața șoferului din mașina distrusă de accident, noaptea trecută, la Satu Nou!

0
1842

Sunt gesturi extraordinare, în momente grele, care arată că solidaritatea și omenia nu sunt doar vorbe în vânt. Așa s-a întâmplat noaptea trecută, în Satu Nou, din comuna Muntenii de Sus. Văzând că în mașina grav avariată sunt două persoane care au nevoie de ajutor, doi localnici au sărit imediat și l-au extras pe șofer dintre fiarele mașinii, transportându-l de urgență la ambulanță.

Când au ajuns pompierii și Poliția, au fost folosite unelte speciale pentru a-l descarcera și pe al doilea ocupant al mașinii. Ambele victime sunt în viață, datorită gestului curajos al unor oameni cu suflet mare, care merită toate felicitările și respectul nostru. Nu este primul gest de ajutorare pe care îl fac locuitorii comunei Muntenii de Sus. Săptămâna trecută, văzând că un incendiu de vegetație a luat proporții, localnicii au sărit în ajutorul pompierilor și au muncit cot la cot cu aceștia, până ce incendiul a fost stins.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!