Polițiștii din toată România se mobilizează pentru ajutorarea colegului lor de la Frontieră, comisarul Mihai Chetran! Apel către colegii de arme!

0
521

Cazul comisarului de poliție Chetran Mihai Iulian, încadrat la Serviciul Teritorial al Politiei de Frontieră Vaslui, cel care în luna octombrie 2020 a fost diagnosticat cu Tumoră malignă a ficatului, fiind supus la trei intervenții chirurgicale la clinici de specialitate din municipiul București și Iași, a sensibilizat colegii de arme din toată țara. Sindicatul Europol, care are în rândurile sale mii de polițiști din toată țara, face un apel către toți colegii din MAI să fie alături de colegul lor de la Frontieră, comisarul Chetran, pentriu a-l sprijini financiar în vederea acoperirii costurilor tratamentelor.

Iată apelul lansat de Sindicatul Europol România:

”Mihai este colegul nostru din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, iar în luna octombrie a anului 2020 a fost diagnosticat cu o boală care a venit ca un trăsnet pentru el: tumoră malignă a ficatului, fiind supus la trei intervenții chirurgicale până acum, medicii recomandându-i o a patra operație, iar în prezent efectuează la două săptămâni ședințe de chimioterapie paleativă.

Intervențiile chirurgicale au avut loc la clinici din București și Iași iar costurile pentru acestea, cât și tratamentele postoperatorii au fost costisitoare, fiind peste puterea financiară a familiei. Mihai are 45 de ani și doi copii minori de 14, respectiv 1 an, care au nevoie de el mai mult ca oricând, iar acesta își dorește să-și poată vedea copii crescând, acesta fiind visul oricărui părinte.

Putem fi alături de Mihai în această încercare prin care trece, ajutându-l pentru a putea depăși cu bine această situație. Pentru cei care cred că pot face o faptă bună, contul pus la dispoziție este RO90 RNCB 0318 0052 3593 0001 deschis la BCR pe numele Chetran Mihai Iulian”.

Orice vasluian care dorește să ajute la salvarea unei vieți este așteptat să doneze orice sumă dorește în contul de mai sus, cu speranța că ofițerul de poliție se va însănătoși și va trece de acest moment greu al vieții sale.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!