Marius Arcăleanu va fi EXCLUS din PNL Vaslui! Este cântecul de lebădă al fantomaticului președinte PNL Vaslui, deputatul Tătaru?

0
1461

Anunțam, în urmă cu un an de zile, că pentru Marius Arcăleanu, consilier județean PNL, cel care s-a luptat cu curaj pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, se anunță zile grele în partid. Informațiile de atunci devin acum realitate. La ordinul lui Tătaru – cine l-a mai văzut la vreo acțiune pe fantomaticul președinte al PNL Vaslui, de la alegerile de la Sala Sporturilor?? – liberalul lui Arcăleanu va fi exclus din partid, la prima ședință a BPJ.

Propunerea a fost făcută de secretarul general al PNL, prefectul Daniel Onofrei. Nu este clar ce anume i se reproșează lui Arcăleanu, însă toată lumea din PNL știe că, la alegerile locale, cel care l-a sabotat pe liberal, fără a-l ajuta în vreun fel, a fost tocmai Nelu Tătaru.

Se pare că Tătaru nu a uitat că Arcăleanu a mers la București, peste capul său, pentru a cere un post eligibil la alegerile parlamentare, iar acum face ce știe el cel mai bine: se răzbună pe oricine i se opune. Așa a distrus multe organizații din județ, prin excluderea pe bandă rulantă a primarilor PNL.

Nelu Tătaru începe să fredoneze, în partid, celebrul refren: ”Singur, atât de singur”…

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!