Șmecher din Neamț, ridicat de polițiști după ce a țepuit un vasluian de un telefon mobil! A fost găsit telefonul furar!

0
618

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 20 de ani, din județul vecin, Neamț, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, în dauna unei persoane vătămate din municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în data de 8 martie 2021, bărbatul bănuit de comiterea înșelăciunii nu ar fi expediat un telefon mobil unui bărbat, de 25 de ani, din municipiul Vaslui, cu care s-ar fi pus de acord să facă un schimb de telefoane mobile.

În ziua de 13 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, au efectuat o percheziție domiciliară la o adresă din comuna Borca, județul Neamț, în urma căreia au fost depistate mijloace de probă și, totodată, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii cercetate. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei, estimat la aproximativ 1.000 lei, a fost recuperat în totalitate.

În data de 13 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive. Polițiștii vasluieni efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale a tânărului.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!