Reacția unui bucureștean, venit în vizită la Vaslui: ”Parcă ești în Siberia, aici. Nu ai unde să bei o cafea, numai sigilii peste tot”!

0
3323

Vasluiul a devenit, de la apariția HG 34/2022, capitala prostiei naționale. Nicăieri în țară nu s-a dezlânțuit prigoana asupra sectorului Horeca, așa cum s-a întâmplat în capitala de județ, cu turme de polițiști și jandarmi care au închis cafenele, baruri sau restaurante, într-o încercare prostească de a da bine în fața șefilor. Acești șefi din Poliție, aduși din alte orașe, sunt mai catolici decât Papa, cum se spune în popor. Acțiunile lor năucitoare, acoperite de umbra unei Hotărâri de Guvern idioate, au distrus un sector în care lucrează sute de persoane din Vaslui.

Un bucureștean venit în vizită la Vaslui, a avut un șoc, încercând să intre într-o local, să servească o cafea. ”Sigilii, sigilii, numai sigilii. Oameni buni, la București nu s-a închis nimic, niciun mic băruleț, toată lumea iese cu prietenii sau familia, se întâlnesc, socializează. La Vaslui, este mai rău ca în Siberia. Dacă acești domni polițiști nu au ieșit din Vaslui, îi invit să vină în Capitală, să meargă în alte părți din România, să vadă cum se trăiește acolo. Este jenant, sunteți orașul sigiliilor”, a spus bucureșteanul, pe rețelele de socializare.

O reacție și mai dură față de prigoana Poliției și Jandarmeriei a manifestat-o activistul vasluian Jenică Rusu.

”Închiderea barurilor/ restaurantelor din Vaslui s-a făcut la ordinul PNL care a vrut să dea bine NACU cu IPJ VASLUI în statistica trimisă lunar către IGPR la București, ca astfel să îl propună să fie făcut general pe NACU, a cărui nevastă s-a fotografiat cu Nelu Tătaru pe afișele electorale în campanie și apoi să-l monteze pe la IGPR.

Singurul care s-a opus cu strășnicie, atât cât a ținut de dumnealui, de a nu se comite asemenea atrocități, respectiv închiderea restaurantelor din Vaslui, gândindu-se la familiile celor care nu vor avea serviciu, a fost șeful Poliției Municipiului Vaslui, domnul comisar-șef de poliţie BEJINARU-MANOILĂ CĂTĂLIN, un adevărat profesionist, victima multor înscenări de presă și altor mârșăvii din partea unor invidioși ai sistemului, dar care a rezistat tuturor atacurilor murdare.

Dumnealui, domnul comisar-șef de poliţie BEJINARU-MANOILĂ CĂTĂLIN, a militat pentru ca Poliția să fie aproape de cetățenii Vasluiului și că mai degrabă prin vorba bună ajuți pe cineva să respecte o situație nedorită de nimeni, decât să închizi afacerile cetățenilor și să lași fără mâncare la copii familii întregi.Propunerea profesionistului comisar-șef de poliţie BEJINARU-MANOILĂ CĂTĂLIN nu a fost acceptată și s-a trecut la executarea ordinelor PNL de închidere a restaurantelor din Vaslui.

PNL este vinovat de închiderea restaurantelor din Vaslui!”, a postat activistul vasluian, pe Facebook.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!