FOTO, VIDEO Un an fără Ionică al nostru! Ne este dor de tine, Ioane, de melodiile tale!

0
1939

Astăzi, ar fi împlinit 59 de ani. Ne-ar fi cântat, din chitara sa magică și cu vocea sa inconfundabilă, piese de dragoste superbe. Dar, acum un an de zile, pe 20 februarie 2021, s-a grăbit să plece. Ne-a lăsat în suflete magia vocii sale, piese care vor fi ascultate generatii întregi, de acum încolo.

Ieri, într-o zi posomorâtă de sâmbătă, la cimitirul din orașul pe care l-a iubit și care l-a iubit nespus, Vaslui, s-a ținut o slujbă de pomenire în memoria marelui dispărut. S-a cântat, s-au depănat amintiri, s-a plâns. Pentru că dorui de Ionică este mare. A lăsat multe suflete îndurerate, ar fi putut pregăti o nouă generație de artiști, dar Viața a avut alte planuri cu el. Cuvintele sunt acum de prisos. Rămân piesele sale, pe care vă invităm să le ascultați, ca o mărturie a unui talent uriaș al muzicii folk. Vă invităm să le ascultați și să ne amintim împreună de cel care a fost marele Ion Chiriac.

Se spune că geniile nu mor, ele se duc să se odhnească în Ceruri. Dumnezeu să te ierte, Ionică! Nu te vom uita niciodată!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!