Ne-a părăsit FULGERĂTOR compozitorul vasluian Marcel Iorga! Drum lin printre stele, maestre!

0
1850

Vasluienii sunt în stare de șoc. În această seară, pe un pat de spital din Iași, s-a stins celebrul compozitor vasluian Marcel Iorga, lăsând în stare de șoc toată comunitatea muzicală din România. Maestrul s-a îmbolnăvit de Covid și a ajuns la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență, seara trecută. Din păcate, această boală îngrozitoare și nemiloasă l-a smuls din mijlocul nostru pe cel care era emblema Vasluiului în materie de compoziții muzicale, cu zeci și zeci de trofee la activ.

”Din nefericire, încă o personalitate vasluiană a muzicii ne-a părăsit… Găsim cu greu cuvintele pentru a ne exprima regretul nețărmurit față de dispariția prematură a compozitorului Marcel Iorga, un OM pe care urma să îl propunem pentru primirea distincției de Cetățean de onoare al municipiului Vaslui.Suntem alături de familia îndurerată și de toți cei care i-au îndrăgit munca și compozițiile muzicale!”, au anunțat consilierii locali vasluieni.

Ieri după-amiază, maestrul anunța că se fac înscrieripentru un festival de Dragobete la Ploiești, fără a bănui că este ultimul său mesaj către cei care l-au cunoscut și l-au iubit. Suntem în stare de șoc și ne alăturăm familiei Iorga, în aceste momente cumplite.

Dumnezeu să vă ierte maestre!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!