Un șofer IRESPONSABIL din Neamț a provocat accidentul în lanț de pe DE 581, joi seara! Depășire criminală, mașini distruse, oameni la spital!

0
518

Accidentul de pe Drumul European 591, de joi seara, produs pe raza comunei Zorleni, se putea termina cu pierderi de vieți omenești, iar vina o poartă un șofer grăbit și inconștient, de la Neamț.

Conform martorilor oculari, autoturismul înmatriculat în Neamț, condus de un tânăr de 32 de ani, care circula din direcția Bârlad spre Vaslui, ar fi efectuat o depășire neregulamentară, pe un sector de drum unde depășirea este interzisă, și ar fi acroșat autoturismul înmatriculat în București, care circula regulamentar, din direcția Vaslui spre Bârlad. În urma impactului, autoturismul înmatriculat în București ar fi fost proiectat pe sensul opus de deplasare, unde ar fi acroșat autoturismul înmatriculat în Iași, care se deplasa regulamentar.

”În data de 24 februarie 2022, ora 20:04, Serviciul Rutier Vaslui a fost sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul european DE 581, km. 81, în comuna Zorleni, județul Vaslui.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că, în evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme (înmatriculate în județele Neamț, București și Iași), rezultând vătămarea corporală ușoară a 3 persoane (2 tineri, în vârstă de 25 de ani, pasageri în autoturismul înmatriculat în București și un tânăr de 25 de ani, pasager în autoturismul înmatriculat în Iași).

Persoanele vătămate au fost transportate la Spitalul Municipal Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale însă nu au rămas internate.

Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a anunțat Poliția Rutieră. .

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!