Vesti bune pentru vasluieni! De sâmbătă, se redeschide Terasa Aroma, din dealul Copoului!

0
503

Ziua de sâmbătă aduce, pentru vasluieni, o veste buna. Închisă abuziv de practicile milițienesti ale Poliției și Jandarmeriei din Vaslui, restaurantul-terasa Aroma își redeschide porțile, așa că toți cei care caută un loc elegant pentru petrecerea timpului liber pot apela, din nou, la serviciile acestui restaurant.

„Vești bune…

Sâmbătă, 26 februarie REDESCHIDEM Terasa și Restaurantul AROMA pentru voi.

Știm că ne-ați dus dorul, așa că vă așteptăm din nou în dealul Copoului, cu bucurie pentru a servi delicioasele meniuri ale chefilor noștri bucătari.
Prietenii fideli care ne vor trece pragul, vor avea parte de mici surprize AROMAte.

Nu uitați că accesul se face pe baza certificatelor verzi, iar celor care nu dețin prețiosul document, le aducem comenzile acasă, alături de aceeași supriză AROMATă!

Noi suntem disponibili zilnic între ora 10 și ora 22.

Mulțumim tuturor prietenilor care au fost alături de noi în această grea perioadă cât am fost închiși la final de pandemie – și ne-au încurajat prin mesaje și comenzi online, pentru că am rezistat eroic, supravețuind economic în acești doi ani plini de restricții și de reguli costisitoare.

Mulțumim totodată și colectivului AROMA – care a avut încredere în manageri și a rămas unit în ciuda presiunilor exterioare.” a declarat conducerea restaurantului AROMA.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!